Verkoop en informatie

Lamberink Nieuwbouwmakelaars | Groningen
Westerkade 1
9718 AN Groningen

Openingstijden:

9.00 uur tot 17.00 uur

Meer weten?
Stuur een e-mail of bel ons


T: 050 367 20 20

Ontwikkeling en realisatie


Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen en Langeveen. Het hoofdkantoor zit in Hengelo gevestigd.

In al onze vestigingen samen, werken ongeveer 400 mensen. Onze omzet ligt rond de € 220 miljoen. De kracht van ons bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. We doen dit voor overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Kennis van mensen is daarbij cruciaal. We ontwikkelen en bouwen immers voor mensen. Voor hen bedenken we slimme en toekomstgerichte oplossingen. We denken daarin mee en we denken vooruit. In alles wat we doen, streven we naar woon-, werk- en leefplezier. Nu en in de toekomst.

Plegt-Vos is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Al ruim 115 jaar passen we ons aan aan de veranderende omgeving. Dan doen we met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

In de regio Groningen is Plegt-Vos al ruim 30 jaar bekend als ontwikkelaar/bouwer van vele nieuwbouwprojecten in o.a. Meerstad, Zuidhorn, Bedum, Winsum, Baflo en binnenkort de Held III aan de rand van de stad Groningen.

 

Contact

Lamberink Nieuwbouwmakelaars is jouw gespecialiseerde nieuwbouwmakelaar. Graag ontzorgen we jou samen met een team van specialisten tijdens elke fase van het koopproces van optie tot koopcontract. Wij informeren je uitgebreid over onze nieuwbouwplannen, de nieuwbouwwoning en alles wat er komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning. Kortom begeleiding en aandacht tijdens het gehele traject. Een nieuwbouwwoning kopen doe je misschien maar eens of een paar keer in je leven en dat realiseren wij ons heel goed.

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Ik wens gecontacteerd te worden door de makelaar en ga akkoord met de toepasselijke privacyverklaring.