Verkoop en informatie

Lamberink Nieuwbouw Groningen
Lamsoor 10
9738 AL Groningen

Openingstijden:

9.00 uur tot 17.00 uur

Meer weten?
Stuur een e-mail of bel ons


T: 050-5472222

Ontwikkeling en realisatie


Plegt-Vos is een landelijke bouwonderneming met vestigingen in Utrecht, Hengelo, Assen en Langeveen. Het hoofdkantoor zit in Hengelo gevestigd.

In al onze vestigingen samen, werken ongeveer 400 mensen. Onze omzet ligt rond de € 220 miljoen. De kracht van ons bedrijf ligt in het ontwikkelen, realiseren en onderhouden van onroerend goed. We doen dit voor overheden, ontwikkelaars, beleggers, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en bedrijven in Nederland. Kennis van mensen is daarbij cruciaal. We ontwikkelen en bouwen immers voor mensen. Voor hen bedenken we slimme en toekomstgerichte oplossingen. We denken daarin mee en we denken vooruit. In alles wat we doen, streven we naar woon-, werk- en leefplezier. Nu en in de toekomst.

Plegt-Vos is een familiebedrijf met een rijke ondernemerstraditie. De cultuur is open, de lijnen zijn kort en het gevoel van verantwoordelijkheid is groot. Al ruim 115 jaar passen we ons aan aan de veranderende omgeving. Dan doen we met een gezonde dosis ambitie en daadkracht.

In de regio Groningen is Plegt-Vos al ruim 30 jaar bekend als ontwikkelaar/bouwer van vele nieuwbouwprojecten in o.a. Meerstad, Zuidhorn, Bedum, Winsum, Baflo en binnenkort de Held III aan de rand van de stad Groningen.

 

Contact

In Groningen is Nieuwbouwgroningen.nl al 30 jaar een begrip in de verkoop van veelal grondgebonden woningen in het Ommeland en langs de randen van de stad Groningen. In totaal zijn in die 30 jaar ca 2600 woningen door deze NVM makelaar verkocht. In 2018 is de samenwerking gestart met Lamberink makelaars. Dit kantoor is de grootste makelaar van Noord-Nederland en heeft een zeer deskundige nieuwbouwafdeling die haar vleugels nu nog nadrukkelijker naar de regio Groningen zal uitslaan. Kortom aan de Lamsoor ontstaat daarmee een top kantoor die zowel aan opdrachtgevers als aan kopers alles biedt wat men zoekt. In 2018 is de samenwerking nog informeel en per 1 januari 2019 ontstaat een gezamenlijk bedrijf onder de naam Lamberink Nieuwbouw Groningen v.o.f.

Heb je vragen of opmerkingen, neem gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.